SAMSUN / İLKADIM - BARUTHANE ORTAOKULU

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında öğrencilerimizin mahallemizde bulunan engellilerle olan röportajalarının yer aldığı çalışmamaızdır. Türkçe öğretmenimiz Nursel ÇEŞME'ye teşekkür ediyoruz.

Kas

Kan bağışı etkinliğimize katılım sağlayacağını ifade eden 490 velimizin 450'si katılım sağlamıştır. Hasta ve hasta yakınları adına teşekkür ediyoruz.

Kas

520 öğrencimiz 22 öğretmenimizle Atatürk filmindeydik.

Kas

Cumhuritemizin 100. yılı kapsamında Ankaraya gezi düzenlenmiştir.

Sportif, sosyal, kültürel, sanatsal ve akademik kulüplerimiz başlıyor.

Ağu

Yeni okul müdürümüz Erkan TEKER başkanlığında okul aile birliğimizin ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuz Matematik öğretmeni Tuğba Varol tarafından yürütülen Growing with Applied Mathematics Experiences (G.A.M.E) projesinde yapılan çalışmaların özeti niteliğinde olan final videosu yayınlandı.

İyi seyirler dileriz.

Ock

Okulumuz esafety label portalında daha önce e güvenlik etiketini almıştı. Süresini dolan etiketimizi yeniledik.

Kas

Bu yıl da yine kan bağışı rekorunu kırdık.5 yılda 4.623 ünite kan bağışı (13.869 hastanın duası), 3 yıl Türkiye Kan Bağışı rekoru. Kızılay Genel Başkanı tarafından Kurumsal Altın Berat madalyamız, binlerce öğrenci, veli ve bağışçımizin üstün gayreti. Kızılay ekibi, öğretmenlerimiz ve sponsorlarımızin fedakarlığı...