SAMSUN / İLKADIM - BARUTHANE ORTAOKULU

BARUTHANE ORTAOKULU

Kalkanca Mah. Mehtap Cad. 295. Sok No1 İlkadım/SAMSUN
Vizyon
Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyanın ihtiyaç duyduğu bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamaktır. Öğrencilerimizin mutlu olduğu herkesin birbirine saygı duyduğu bir okul ortamı oluşturmaktır.
Misyon
İnsana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan, Farklılıkları doğal kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen, sorun değil çözüm üreten, evrensel değerleri özümsemiş, bilgili, kültürlü, kendine güvenen, kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Birçok spor dalında başarılar elde edildi
08.20-15:00
Ulaşım
1. HAT DOLMUŞLARI, E3 OTOBÜS HATTI MERKEZDEN GELMEKTEDİR VE OKULUMUZUN ÖNÜNDE İNDİRMEKTEDİR.
KALKANCI MAHALLESİ
MERKEZDE
26 Devlet okulu arasından ilçe sıralaması 7.´dir.
Sportif Etkinlikler
OKULUMUZDA BULUNAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ HERHANGİ BİR SPOR DALINDA LİSANSLI OLARAK SPOR YAPMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK 4004, 4006, 2204 PROJELERİ UYGULANMAKTADIR. ROBOTİK KODLAMA ÇALIŞMLARI YAPILMAYA BAŞLANMIŞTIR.
Proje Çalışmaları
TÜBİTAK 4004, 4006, 2204 PROJELERİ İLE TEKNOFEST, SIFIRI ATIK, OKULMUZ TEMİZ ERASMUS PROJLERİ UYGULANMAKTADIR. 15:-16:40 SAATLERİ ARASINDA HAFTA İÇİ KULÜP ÇALIŞMALARI YAPILMAKTADIR.
ERASMUS K122 SCH