SAMSUN / İLKADIM - BARUTHANE ORTAOKULU

Erkan TEKER - Okul Müdürü

1984 Çarşamba doğumlu olup ilk orta ve lise öğrenimini Çarşamba´da tamamladı. 2001 Yılında AİBÜ Fen Bilimleri Öğretmenliği bölümünü kazandı. Bu üniversiteden 2005 yılında mezun oldu. İlk görevine 2005 yılında İstanbul´un Esenler ilçesinde başladı. 2011-2013 Yılları arasında İstanbul´un Fatih İlçesinde Müdür yardımcılığı, 2013-2016 yılları arasında ise İstanbul´un Beyoğlu ilçesinin Tarlabaşı semtinde Meslek Lisesi Müdürlüğü yaptı. Müdürlük görevini yaparken 18 okulun Koordinatör müdürlüğü görevini de yürüttü. 2018-2023 Yılları arasında İlakadım 75. Yıl Ortaokulu müdürü olarak görev yaptı. Alanında Tezli Yüksek Lisans yapmış olup, uluslararası hakemli dergide makalesi yayınlanmıştır. 2. Üniversite olarak Kamu Yönetimini bitirdi. 2005 KPSS Sınavında Türkiye genelinde ilk 100´e girdi. 2012 müdürlük sınavında Türkiyenin en genç ve başarı sıralamasında 3. kişisi oldu. 2018 Şube Müdürlüğü sınavında Türkiye genelinde ilk 100´e girdi. Başarılı çalışmalarından ötürü 1 Teşekkür belgesi, 10 Başarı belgesi, 2 Üstün Başarı belgesi ve 2 adet ödül ile taltif edildi. Birçok kurul ve komisyonlarda görev aldı. Ulusal ve Mahalli olmak üzere birçok Hizmetiçi eğitime katıldı. Ulusal ve Uluslarası düzeyde projelerde görev aldı. Erasmus, Tübitak 4006, 4004 ve 2204 projelerinde danışmanlık ve yürütücülük görevlerinde bulundu. Teknofest Projelerinde Danışman olarak görev aldı. Bu benim eserim projesi kapsamında İstanbul ilinde İl çalışma grubu ile 6 İli kapsayan bölge çalışma gruplarında yer aldı. İstanbul ili genelinde uygulanan Kazanım değerlendirme sınavları soru hazırlama komisyonunda görev aldı. Satranç antronörlük belgesine sahiptir. Evli ve 3 çocuk babası olup 31.07.2023 tarihinden itibaren okulumuzda görev yapmaktadır.